Real Madrid: Loše vesti za Davida Alabu

Real Madrid: Loše vesti za Davida Alabu

Nedostupan od decembra 2023. zbog povrede kolena, već je najavljeno da će David Alaba (31) biti van akcije za kraj sezone i Euro 2024. I austrijski odbrambeni igrač Real Madrida se neće odmah vratiti na teren.

Relevo kaže da je igrač juče otišao u svoju zemlju da izvede artroskopiju. Intervencija koja ne bi bila dobar znak prema pisanju španskih medija. Iako se očekivalo da će biti na terenu u avgustu ili septembru, Alaba će verovatno morati da odloži datum njegovog povratka.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.