Isus Navas napustio Sevilju FC

Isus Navas napustio Sevilju FC

Na kraju sezone 2023-24, nekoliko igrača se oprostilo, poput Kajlijana Mbapea i Kejlora Navasa koji su prošle nedelje najavili odlazak iz Pari Sen Žermena, Olivijea Žirua (AC Milan) i Rafaela Varanea (Mančester junajted). U Španiji je iskusni Hesus Navas bio taj koji je napravio kraj svoje avanture u Sevilji FC zvanično.

„Jesus Navas će napustiti Sevilju FC na kraju ove 23/24 kampanje. To je kapiten Sevilje preneo klubu i svim svojim saigračima i trenerima na treningu jutros u Sportskom gradu Hoze Ramon Cisneros Palasios. Navas, koji je nedavno dostigao 600 startova kao crveno-beli igrač, do danas je odigrao 688 mečeva sa Seviljom FC; uključujući 500 u domaćem takmičenju, 47 u Ligi šampiona, 65 u UEFA Ligi Evropa, 67 na Kopa del Reju, 5 u Super kupu Španije i 4 u Super kupu Evrope, u kojem je ostvario ukupno 39 golova i 119 asistencija“. Kraj prelepe priče.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.