Serhio Ramos šutira konzervu niz put u svojoj budućnosti

Serhio Ramos šutira konzervu niz put u svojoj budućnosti

Sa 38 godina Serhio Ramos još uvek nije fiksiran za svoju budućnost. Ponovo u svom trening klubu od prošlog leta, španski svetski šampion je na kraju ugovora za nekoliko nedelja sa Seviljom FC i nije dobio nikakvu ponudu produžetka od strane Andaluzije. U međuvremenu, igrač ostaje strpljiv i spokojan.

Upitan ponovo posle andalužanskog derbija protiv Kadiza o svojoj budućnosti, bivši Parižanin je odgovorio: „Ništa nisam odlučio, ostalo je još dve nedelje. Videćemo šta će se desiti. Još uvek nismo imali nikakav kontakt. Miran sam, volim da živim iz dana u dan, ova nit neizvesnosti. Neka tako bude u skladu sa božjom voljom.“. Bivši igrač Real Madrida imao bi prilike da igra u MLS sledeće sezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.