Video: Ramosov neverovatan promašaj usred andaluzijskog derbija!

Video: Ramosov neverovatan promašaj usred andaluzijskog derbija!

Osamnaesti u La Ligi i prvi u zoni relegacije, Kadiz je zaostajao pet bodova pre nego što je u sredu uveče preuzeo Sevilju. Drugim rečima, Andalužani treba da ostanu u ligi pobedom protiv svojih komšija u Estadio Ramon Sančez Pizjuanu. Poređani na čelu tima koji je trenirao Maurisio Pelegrini uz Rodžera Martija, Kris Ramos je promašio neizbežno.

Iskoristivši grešku Lodika Badea i uhvativši Serhija Ramosa greškom pre nego što je zakačio Orjana Najlanda, Kris Ramos je prestigao šut predaleko koji je otišao levo od praznog gola. Ogromna greška koja bi mogla da ima ozbiljne posledice u Kadizovu sezonu…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.