Dejli Blind produžava avanturu sa Đironom

Dejli Blind produžava avanturu sa Đironom

Senzacija sezone na drugoj strani Pirineja, Đirona će prvi put u svojoj istoriji otkriti lude večeri Lige šampiona sledeće godine. Ukoliko se katalonski klub sprema da izvadi vesla kako bi sačuvao svoje grumene kako bi ponovio sličan podvig i na nacionalnoj i na kontinentalnoj sceni, ipak će moći da računa na doprinos iskusnog igrača u naredne dve godine, tačnije Dejlija Blinda. Ove srede trećeplasirana strana u La Ligi upravo je objavila produžetak ugovora svog holandskog odbrambenog igrača, koji je sada povezan sa Blanquivermellsima do 2026. godine.

„Đirona FK i Dejli Blind postigli su dogovor da produže ugovor holandskom odbrambenom igraču na još jednu sezonu, do juna 2026. Sa 33 utakmice ove sezone, Blind je bio fundamentalni deo tima u koji je doneo svoje iskustvo, kvalitet i svestranost na terenu. Usidren u centru odbrane, peti je igrač sa najviše iskorišćenih igrača Míchel Sánchez u ligi, iza Gazzanige, Aleksa Garsije, Migela i Savija. Pokazao je i svoj osećaj za gol sa tri gola ove sezone“., detaljno je opisao španski tim putem zvaničnog saopštenja.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.