Barça sprema prljavi trik u PSG, Madrid je raspaljen zbog velikog povratka Kurtoe

Barça sprema prljavi trik u PSG, Madrid je raspaljen zbog velikog povratka Kurtoe

Barča se takmiči sa PSG-om

Snažno napadačko pojačanje očekuje se u Barsi narednog leta. Imena Danija Olma i Niko Vilijamsa već su se pojavila u katalonskoj štampi. Ove srede se dodaje nova, luisa Dijaza. Prema Mundo Deportivo, Kolumbijac je čak „Na dohvat ruke“. Igrač bi želeo da napusti Liverpul i njegov profil veoma cene Kulesi. Otac igrača se nedavno poverio da mu je sin velika podrška katalonskog kluba, ostaje da se vidi da li će Barča imati neophodne resurse da završi ovaj posao. „Redsi“ su njegovu cenu odredili na ne manje od 87,6 miliona evra. Ova informacija bi osujetila planove PSG-a pošto je, prema našim informacijama, pariski klub učinio Luisa Dijaza potencijalnim naslednikom Kajlijana Mbapea.

Povratak dvoroašjeg zida

Real Madrid je napravio kratak rad Deportivo Alavèsa sa manitom. Ako su se napadački igrači izdvojili kao Belingem, Giler i Vinicius koji su postigli protezu, šta se može pričati o učinku Kortuisa. Za novine ACE Razlika je očigledna „Zid se vratio“ ! Ako je Real završio sa čistim čaršavom, to je delom zahvaljujući Belgijancu, koji je tokom meča napravio 10 spasa. Dovoljno da mu se uli samopouzdanje pred veliko finale protiv Dortmunda koje dolazi, kao što je preneto Marca na njegovim unutrašnjim stranicama. Ako je Lunin savršeno osigurao prelazni rok tokom Odsustva Kurtoe, Belgijanac je taj koji bi trebalo da bude poželjan za svoje iskustvo veoma velikih događaja.

Dva prestižna kluba idu na Vitor Roque

Kao što je izvestio ACE Na njegovim unutrašnjim stranicama, stvari počinju da se zagrevaju za Vitora Rokea. Ksavi ostaje ukorenjen na svojim pozicijama i čini se da ne računa na igrača u kratkoročnom do srednjoročnom periodu. Agent igrača je sa svoje strane rekao da će, ukoliko dođe do odlaska, to biti samo u vidu suvog transfera. A sada novine Sport objašnjava da su dva kluba i ni najmanje zainteresovani za njegove usluge. Inter i Porto bi želeli da mu požele dobrodošlicu na pozajmicu. Ostaje da se vidi šta će glavna zainteresovana strana misliti. U meрuvremenu, transfer Tigrinha je neuspeh. Kao podsetnik, stigao je prošlog januara za 30M + 30 u promenljivim.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.