Karlo Anćeloti se uzbudio zbog Arda Gulena

Karlo Anćeloti se uzbudio zbog Arda Gulena

U periodu adaptacije tokom prvih meseci provedenih u Madridu, Arda Gulen (19 godina) je sada dobro integrisan u tim Reala. Turčin igra seriju utakmica, kao juče protiv Alavésa (5-0). Već španski šampion, mladi napadački vezni igrač je čak postigao gol „manita“ protiv Baskijaca. Sa četiri gola na samo 11 nastupa ove sezone, Arda Gulen zavodi Merenguese i njegovog trenera Karla Anćelotija.

„Veoma nam se dopada. Ceo tim, svo osoblje, mnogo ga cenimo. On je najmlaрi u timu. On ima dar. Postiže golove čak i kada ne bi smeo. Lopta je zaljubljena u Arda Gilera, to je priliиno jasno. Veoma smo srećni što je on ovde i što može da bude tamo u budućnosti.“– rekao je italijanski trener na kraju meča.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.