La Liga: Đirona pala kod kuće u Viljarealu

La Liga: Đirona pala kod kuće u Viljarealu

Meč 36. kola La Lige nastavlja se u utorak uveče. Klub iz Đirone ugostio je Viljareal, na svom travnjaku na opštinskom stadionu Montilivi. U meču u kojem su prilično dominirali meštani sa dodirom šume, Groguetsi su bili veoma realistični i efikasni pred golom. Čak i da su posetioci imali nekoliko šansi, Blanquivermellsi su bili ti koji su pali minimalnim rezultatom (0-1) zahvaljujući golu Bertranda Traorea za Viljareal (59′).

Na ovacijama, Đirona je i dalje u dobroj poziciji na podijumu u ovoj španskoj ligi sa ovim 3. mestom, dok je Viljareal zgrabio nekoliko bodova da bi se smestio na 8. poziciju. Blanquivermellsi će sledećeg vikenda igrati u Valensiji, dok će Groguetsi igrati kod kuće protiv Real Madrida, 37.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.