Real Madrid: Luka Modrić prisiljava produžetak

Real Sosijedad - Real Madrid: zvanična postava

Sa 38 godina Luka Modrić živi svoju dvanaestu sezonu u Real Madridu. Verovatno mu je poslednja. Oslobođen bilo kakvog ugovora na kraju sezone, hrvatski vezni igrač više nije deo planova Kasa Blanke, za razliku od njegovog saigrača Tonija Krusa.

Ipak Relevo govori nam da balon d’Or iz 2018. Pokušaj za koji se ne očekuje da će biti uspešan. Real Madrid veruje da je vreme da se zatvori Poglavlje o Modriću i kladi se na mlade poput Turci Arde Gulena. To neće sprečiti Kasu Blanku da pripremi XXL počast Hrvatu za oproštaj na Bernabeuu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.