Barça: Xavi govori o Vitor Roque

FK Barselona će učiniti da Vitor Roque živi iskušenje

Poslednjih dana budućnost Vitora Roka je zamračena na strani FK Barselona. Ovaj 19-godišnji napadač, bez vremena za igru, izrazio je želju da ode preko svog agenta ako se situacija ne popravi. Trener katalonskog kluba Ksavi i njegov stručni štab mogli bi čak da ga isključe sledeće sezone kako bi registrovali omladince iz La Masije u La Ligi. Bivši vezni igrač je na konferenciji za medije govorio o budućnosti Brazilca.

„Odluke će biti donete na kraju sezone i interno“rekao je. Ništa nije odlučeno, dok je nekoliko klubova već u trci za doček centra ovog leta.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.