Radoznali stav Real Madrida sa njihovim herojem Hozeluom

Radoznali stav Real Madrida sa njihovim herojem Hozeluom

Real Madrid je u finalu. I to ne zahvaljujući Viniciusu Junioru, Toniju Krosu ili Džudu Belingemu – čak i ako su uradili neki dobar posao – već zahvaljujući Hozelu, koji je u drugom poluvremenu ušao u drugo poluvreme. Španski napadač je pokazao svoje veštine postizanja golova i postigao protezu da rezerviše svom timu kartu za finale. Pravi podvig za čoveka koji je pre samo dve godine bio prisutan na tribinama u Parizu kako bi podržao Madrileñose protiv Liverpula.

Ali sada se postavlja pitanje: da li će i sledeće sezone biti u Madridu? Napadač je trenutno na pozajmici iz Espanjola, sa opcijom kupovine za 1,5 miliona evra. Zakržljala suma, a madridski mediji su ubeđeni da će Real Madrid, logično, iskoristiti ovu opciju. Ali Relevo otkriva nove informacije.

Joselu će odlučiti

Mediji potvrđuju da Real Madrid namerava trajno da potpiše 34-godišnjeg goleadora. Međutim, tokom sastanka sa njegovom pratnjom, direktori Real Madrida poslali su mu prilično zanimljivu poruku. Dali su mu do zna da je slobodan da sasluša svaku ponudu drugih klubova. Merenguesi računaju na njega, ali su mu takođe dali do zna da će igrati veoma malo u narednoj sezoni, uz dolaske Endrika i Kajlijana Mbapea. Veoma zadovoljni Hozeluinim ponašanjem i stavom, žele da budu iskreni i transparentni prema njemu, i daju mu izbor.

Ovo bi mogao da bude i zanimljiv potez za Madrileñose finansijski, koji će ga regrutovati za 1,5 miliona evra i sigurno će moći da ga proda, ako igrač želi da ode, za veći iznos u inostranstvu. Pogotovo što bi njegova cena mogla dobro da poraste tokom sledećeg evra. Lopta je stoga na terenu igrača…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.