Real Betis sudio Aleksisu Sančezu

Real Betis sudio Aleksisu Sančezu

Prošlog leta, Aleksis Sančez je napravio pobedničku opkladu za povratak u Inter iz Milana, samo jednu sezonu posle odlaska u Marsej. Međutim, Čileanac je mogao da ima drugačiju putanju karijere. Tridesetpetogodišnji napadač bio je na nišanu sunarodnika Manuela Pelegrinija. Aktuelni trener Real Betisa želeo je da ga regrutuje prošle sezone, kako se poverio tokom intervjua sa La Tercera.

„Razgovarao sam sa Aleksisom prošle sezone pre odlaska u Inter, imali smo o čemu da razgovaramo, ali on je više voleo da ode u Inter. Danas su se stvari promenile.rekao je trener Real Betisa. Na kraju se Sančez pridružio Interu i osvojio titulu u italijanskoj ligi sa Nerazurijem.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.