Al Ittihad želi napadača Barçe

Barça-Valencia: Marc-André ter Stegenova velika lopta

Al-Ittihad je prošlog leta razbio banku kako bi regrutovao Karima Benzemu, N’Golo Kantea i Fabinjoa. Ali tim Saudijske Pro Lige ne namerava tu da stane. Zaista Mundo Deportivo otkriva da Al-Ittihad sada cilja igrača iz FK Barselona. I to ne bilo koji. To je Marc-André ter Stegen.

Nemački golman je neprikosnoveni starter u katalonskim golovima i smatra se jednim od ključnih delova Ksavijevog tima. Ubeđen svojim talentom i kvalitetima, Al-Ittihad je želeo da ga ubedi da potpiše i pokuša da napadne kada se španska liga završi. Sportski direktor saudijskog kluba, Ramon Planes dobro poznaje igrača i želi da ga potpiše. Ali MD navodi da će ova operacija biti komplikovana.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.