Real Madrid: Naćo ne žali što je produžio ugovor

Real Madrid: Naćo ne žali što je produžio ugovor

On je jednostavno od suštinskog značaja za uspeh Real Madrida ove sezone. Kapiten Merenguesa, Načo je imao godinu dana visokog leta i iskoristio je povrede Davida Alabe i Edera Milita da bude stalni starter u centralnoj odbrani sa Antoniom Rüdigerom. Tridesetčetvogodišnji španski odbrambeni igrač zna da mora da se dokazuje svake sezone kako bi sačuvao svoje mesto u Beloj kući dok klub iz prestonice Iberije ima veoma strogu politiku prema igračima preko 30 godina.

Produžavajući ugovor na samo godinu dana prošlog leta, španski internacionalac je rekao da se ne kaje zbog produžetka ugovora tokom parade povodom proslave titule u La Ligi. Takođe je ostavio sumnju u pogledu odlaska u narednim mesecima: »Prošle godine, kada sam obnovljena, bila sam veoma srećna. Samo zbog onoga kroz šta sam danas prošla, nikada neću zažaliti. I nadam se da će se za nekoliko dana ponoviti. Ljudi me mnogo vole i znam da je ovo moj dom, moj klub. Ali vreme je da uživamo u finalu Vemblija, što je najvažnije, uvek klub.»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.