Zapanjujući zahtev Kajlijana Mbapea Real Madridu

PSG: vrhunski CUP tifo u znak počasti Kajlijan Mbapeu

Ekskluzivno smo to najavili 7. januara, Kajlijan Mbape će ovog leta zaista napustiti Pari Sen Žermen kako bi se pridružio Real Madridu. Juče je pariski broj 7 odigrao svoj poslednji meč na „Parc des Princes“ u ovoj majici, porazom protiv Tuluza. Ovaj 25-godišnjak je imao emotivno veče, a sada se priprema za transfer u Real Madrid, čak i ako se još uvek odigraju dve ligaške utakmice i finale Kupe de Fransa.

Kao što najavljujemo El Chiringuito TV, bivši Monegaski je izneo poseban zahtev Madridu. On bi to uradio „tražio teren za golf blizu svoje kuće u La Moraliji“– kaže konsultant emisije. Vrlo specifičan zahtev, o malo poznatoj strasti Mbapea.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.