La Liga: Betis pobedio Almeriju u ludom meču

La Liga: Betis pobedio Almeriju u ludom meču

Ove nedelje, Real Betis Balompié je bio domaćin donje strane Almerije za 35. meč u La Ligi. Verdiblankosi su brzo preuzeli vođstvo preko Pabla Fornalsa (8′) i Iska (28′). Ako je Léo Baptistao smanjio deficit (45′ +1) pre pauze, Betis je povratio vođstvo zahvaljujući Ajozeu Perezu u drugom poluvremenu (64′).

Pretučena, Almerija je ponovo smanjila deficit zahvaljujući Luki Romeru (66) ali to nije bilo dovoljno u ovom andaluzijskom okršaju. Real Betis Balompié pobedio je sa 3:2 i popeo se na šesto mesto prestigavši Real Sosijedad. Evropa je sve bliža timu Manuela Pelegrinija.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.