La Liga: Valensija i Rejo Valekano neutrališu jedni druge

La Liga: Valensija i Rejo Valekano neutrališu jedni druge

Valensija i Rejo Valekano su imali za šta da igraju krajem popodneva. Angažovana u trci za Evropu, Valensija je imala priliku da se vrati na samo jedan bod od Real Betisa, na 7. mestu. Da bi to uradili, morali su da se reše madridskog tima na stadionu Mestalja. Uprkos napadačkoj postavci, sa Hugom Durom okruženim Serhijem Kanosom i omladincima Piterom Federikom i Dijegom Lopezom, Valensijanci nikada nisu uspeli da pronađu rešenje.

Malo šansi, što se tiče njihovog protivnika dana. Bez mogućnosti da se razdvoje, dve ekipe su jedna drugu ostavile nerešenim rezultatom bez golova (0-0). Sa tri utakmice do kraja španskog prvenstva, Valensija FK je sada u još neugodniju poziciji da razmotri evropske kvalifikacije. Za Reja Valekana bod iz žreba je i dalje dobar rezultat. Madrileñosi sada zaostaju šest bodova za Kadiz CF i relegacionom zonom. Ovim remijem su čak prestigli i Seltu Vigo.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.