La Liga: Atlético ugrabio pobedu protiv Viga

Antoan Grizman postaje član američke fudbalske franšize

Atlético de Madrid je sve bliži kvalifikacijama za sledeće izdanje Lige šampiona. Suočavajući se sa Seltom Vigo ovog popodneva, Madrileñosi su imali sve probleme na svetu da postignu gol. Uprkos sveukupnoj dominaciji, Atlético je istupio protiv odličnog Visente Guaita. I danas je na klupi Álvaro Morata došao na poluvreme umesto Anhela Koree, koji je bio manje udoban nego poslednjih nedelja. U pratnji Antoana Grizmana, uobičajeni duo u napadu ove sezone takođe nije uspeo da prenese ekipu. Samo gol sa drugih mesta mogao je da oslobodi Kolhonerose.

Stigao je na sam kraj meča zahvaljujući gemu Rodriga de Pola. Argentinac je na prijemu lopte očišćene iz kornera pustio čudesan polu volej izvan kaznenog prostora (1-0, 85′). Ovim rezultatom Kolhonerosi vode sa osam poena prednosti u odnosu na Atletik Bilbao. Selta de Vigo će morati da se bori do kraja kako bi ostala u ligi. Sa dve utakmice do kraja, Seltikosi i dalje imaju prednost od pet poena u odnosu na Kadiza, prvu relegacionu zonu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.