Oštro mišljenje Džuda Belingema o Vinicijusu

Oštro mišljenje Džuda Belingema o Vinicijusu

Real Madrid ove nedelje slavi 36. titulu u španskoj ligi, paradiranjem kroz špansku prestonicu u autobusu. Merenguesi, prvi sa prednoљжu od 15 poena, nikada nisu bili zabrinuti u drugoj polovini sezone. Karlo Anćeloti je uspeo da računa na dva ključna igrača u svojih startnih jedanaest: Viniciusa Juniora i Džuda Belingema. Ovaj drugi je takođe pohvalio bivšeg, uveravajući ga da je najbolji igrač na svetu.

„Veoma sam srećan danas, sa najboljim igračem na svetu (napomena urednika: upiranje prstom u Viniciusa juniora)“– rekao je Englez tokom parade. Pohvala koju će Brazilac neminovno ceniti, pogotovo što Balon d’Or mora da bude u zakulisnim glavama oba igrača.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.