Karlo Anćeloti se ne bavi objavom Kajlijan Mbape

Karlo Anćeloti se ne bavi objavom Kajlijan Mbape

To se očekuje već nekoliko meseci – čak i godina – Kajlijan Mbape će napustiti Pari Sen Žermen ovog leta, a pridružiće se Real Madridu, oslobođen bilo kakvog ugovora. Sa druge strane, između sada i kraja sezone, Real i dalje ima Ligu šampiona na koju ide 1. juna protiv Borusije Dortmund, kao i titulu španske lige koju će proslaviti ove nedelje. Tako trener Karlo Anćeloti nije zabrinut zbog najave odlaska “Kyksa“.

„To je tema koja me se trenutno ne tiče. Imamo mnogo toga da uradimo. Do 1., primio je italijanski trener na konferenciji za novinare. Uskoro bivši pariski napadač će svakako biti atrakcija ovog leta u španskoj prestonici.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.