Barka želi da žrtvuje Bernarda Silvu za Ksavija Simonsa

Barka želi da žrtvuje Bernarda Silvu za Ksavija Simonsa

To nije tajna. FK Barselona posebno ceni profil Ksavija Simonsa, bivšeg člana katalonske kuće koji je sada na pozajmici iz PSG-a u RB Lajpcig. Imajući to u vidu, nedavni izveštaji o Holanđaninu da ne želi da se vrati u francusku prestonicu logično su izazvali interesovanje iz Barselone. Ove subote, Sport ide još dalje nagoveštavajući da bi Blaugrana želeo da žrtvuje mogući dolazak Bernarda Silve ukoliko napadački vezni igrač pristane da se vrati u Kataloniju.

Zavedeni njegovim profilom i svestranošću, katalonski lideri vide Simonsa kao levog vinera ali i kao igrača sposobnog da igra u napadačkoj ulozi na sredini terena, ili čak kao broj 10 iza napadača. Od tada, i dok je čekala da sazna kako će se situacija razvijati sa aktuelnim šampionima Francuske, Barča je svog bivšeg štićenika kotla oglašao kao prioritet. Dovoljno da ozbiljno ohladi trag koji vodi do Bernarda Silve…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.