La Liga: Pobeda Viljareala u poslednjoj sekundi protiv Sevilje

La Liga: Pobeda Viljareala u poslednjoj sekundi protiv Sevilje

Na Matchday 35 iz La Lige, Villarreal CF je ugostio Sevilla FC u Estadio de la Ceramica i bilo mu je potrebno da pobedi kako bi imao još jednu šansu da zaigra u evropskom takmičenju. U živom meču, En-Nesiri je prvo otvorio pogodak za Andalužane (1-0, 26′), pre nego što je video da je Sorlot brzo izjednačio (1-1, 30′). Međutim, neposredno pred pauzu, En-Nesiri je dva puta postigao pogodak i zaustavio plan Marselinovih ljudi (2-1, 45′).

Tek u živom završetku meča Džamija je izjednačila za Viljareal (2-2, 84′), koji je potom uspeo da pobedi u poslednjoj sekundi zahvaljujući dublu iz Sorta (3-2, 90’+7). Ova ugrabljena pobeda omogućava Viljarealu (osmu) da i dalje bude u borbi za mesto u Evropi, pre odlaska u Đironu. Sevilja (12) nema više za šta da igra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.