Granada – Real Madrid: postave su u

Granada - Real Madrid: postave su u

Real Madrid ima priliku da proslavi titulu. Nedelju dana nakon što je zvanično prvak Španije, Madrileñosi putuju u Granadu u sklopu 35. Izvesno je da će tim iz Andaluzije biti otpušten posle uspeha Majorke u subotu.

Lišen Alabe i Tchouaménija, Anćeloti je odlučio da se rotira posle kvalifikacija za finale Lige šampiona. Kurtoa je ponovo na golu dok su Vaskez i Garsija u defanzivnim hodnicima da opkole Militao i Rüdiger. Gulen i Dijaz će igrati iza Hozelua, koji je bio na čelu napada nekoliko dana pošto je spasao svoj tim protiv Bajern Minhena.

Linije:

Grenada: Dolazi

Real Madrid: Courtois – Vazquez, Militao, Rüdiger, Garcia – Camavinga, Ceballos, Modric – Güler, Joselu, Diaz.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.