Svlačionica Real Madrida ne želi da čuje za Kajlijan Mbapea

Smešan mural Kajlijana Mbapea u Madridu

Sada smo fiksirani: Kajlijan Mbape više neće nositi boje Pari Sen Žermena sledeće sezone. Posle 7 godina provedenih u Parizu, svetski šampion iz 2018. odlučio je da udahne novi život svojoj karijeri, što je i ovog petka najavio u videu objavljenom na njegovim društvenim mrežama. Međutim, on nije otkrio identitet svog budućeg kluba, već je samo nagovestio da će otići „Prvenstvo Francuske“, svetski šampion iz 2018. pridružiće se Real Madridu, klubu njegovih snova od ranih godina.

Kajlijan Mbape nikada nije prestao da vodi računa o svojoj komunikaciji. Od samog početka, sve je bilo proračunato, i proporcionalo u Francuzu i njegovom klanu. Što se tiče njegove strategije da najavi odlazak iz PSG- a, već je nedeljama bio pripremljen kako je objašnjeno Tim. Prvi korak koji će ga potom navesti da prenese svoj dolazak u Real Madrid. Ako su navijači Merenguesa nestrpljivi da vide Bondynois kako se pridružuje njihovom klubu, a to je bilo od 2017. godine, sapunica se bliži kraju. Prema pisanju španske štampe, ova najava bi trebalo da dođe posle finala Lige šampiona između Real Madrida i Borusije Dortmund 1. juna.

Svlačionica trenutno ne želi da izračuna slučaj Mbappé

Međutim, u ovom trenutku, svlačionica u Madridu ne želi da čuje za Kajlijan Mbapea, ili čak da izračuna sve što se može rekao ili pročitati o njemu. U svakom slučaju, kao što je prijavljeno od strane Relevo, klub neće ništa zvanično saopštiti pre juna, osim mogućih produžetaka ugovora, poput onih Lunina, Lukasa Vázqueza, Krusa, a potencijalno i onih Hozelua, Modrića, Mendija i Karvajala. Sa druge strane Relevo zaista prijavljuje određene strahove među liderima Madriđana, posebno da će videti menadžera PSG-a, bliskog prijatelja Francuza, ili čak samog igrača, počiniti grešku nagoveštavajući ili potvrđujući narednih dana potpisivanje u Real Madridu. Pogotovo što se od sada očekuje da pitanja o svetskom šampionu još više zagađuju madridske konferencije za medije.

Ali cilj kluba je jasan: da ne dozvolimo da bilo šta procuri, čak i ako su direktori dobro svesni da nemaju kontrolu nad spoljnim rečima, posebno onima koji dolaze iz PSG-a, dovoljno moćnim da poremete svlačionicu Merengue uoči finala C1. Čak i ako to znači izbor vremena mogućeg curenja, neki izvori kažu Relevo da bi bilo bolje da se odigraju sada. „Biće nemoguće generisati protok informacija koje su generisali L’Equipe ili Le Parisien sledeće nedelje, ali bi ipak bilo više od 10 dana nakon toga, da Madrid povrati smirenost“Pisanje Relevo. Nema veze Relevo insistira na stanju uma madridske svlačionice, okrenute ka Vembliju, a ne negde drugde. Danas Madrid ne razmišlja o Mbapeu. 1. juna oko 23:00, ovo bi mogao biti manji slučaj.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.