La Liga: Đirona i dalje na 2. mestu uprkos remiju protiv Alavesa

La Liga: Đirona i dalje na 2. mestu uprkos remiju protiv Alavesa

Već uveravana da će igrati u Ligi šampiona sledeće sezone, Đirona sada ima ambiciju da obezbedi svoje 2. mesto u La Ligi, već istorijsko. Protiv Alavesa ovog petka Katalonci su se održali nerešeno (2-2) ali su i dalje ostali na 2.

Erik Garsija je otvorio pogodak na početku meča (4), pre nego što je Guridi izjednačio (12). Herera je ponovo dala Đironi vođstvo ali je na samom kraju meča Guridi još jednom poništio nade Đirone izjednačujući (90′). Na stajaliљtu, Рirona je i dalje na 2.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.