Real Madrid: Sumnje Ariga Sačija u vezi Kajlijana Mbapea

Real Madrid: Sumnje Ariga Sačija u vezi Kajlijana Mbapea

S obzirom na to da je ostalo još dve nedelje do kraja sezone PSG-a, više nema mnogo interesovanja za Kajlijana Mbapea da svoju budućnost drži u tajnosti. Mora se reći: neizvesnost je relativna i njegovo buduće potpisivanje u Real Madridu više nije u nedoumici. Međutim, u ovakvom timu šampiona Francuz će sada morati da se uklopi u boks, što hrani neke sumnje u italijansku legendu Ariga Sačija.

«Zanima me kako će Mbape uspeti da se uklopi u mehaniku Reala, izrazio je dvostruki pobednik C1 sa AC Milanom. Prilikom kupovine uvek treba obratiti pažnju na to kako se igrač uklapa u njihovu novu realnost. Ali takođe mislim da će Karlo (Anćeloti) moći da se nosi sa ovom situacijom. Stvorio je bend sa veoma jakim karakterom i ponovio mi ga je tokom telefonskog poziva. Svi su oni sjajni momci koji razumeju važnost kolektiva.»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.