Nabil Fekir podelio Real Betis

Nabil Fekir govori o svojoj budućnosti sa Real Betisom

„S obzirom na Finansijske uslove Betisa, nemoguće je naći igrača kao što je Fekir na tržištu“, saopštio je prošle nedelje trener Real Betisa Manuel Pelegrini. Međutim, prema informacijama seviljskih medija Al Final de la Palmera, budućnost Francuza je u nedoumici. Igrač, sa visokom platom za klub, je na kraju ugovora 2026. godine, što primorava Real Betis da gleda u budućnost. Igrač bi imao dva rešenja.

Ili će produžiti tako što će smanjiti platu kako bi se uklopio u platežnu kapu kluba, ili će morati da se spakuje za neki drugi klub. Takođe, prema pisanju andaluzijskih medija, Verdiblancosi će skratiti ponude sa 20 miliona. Pre nekoliko meseci, saudijski klubovi su došli da se raspitaju o svetskom šampionu. Do sada je Nabil Fekir uvek pokazivao svoju privrženost Real Betisu i želju da ostane u klubu u kojem se oseća dobro.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.