Barça armours Pau Cubarsi

Barça armours Pau Cubarsi

Novi grumen koji je lansirao FK Barselona, Pau Kubarsi odmah je impresionirao sve. Sa samo 17 godina mladi odbrambeni igrač već ima 20 mečeva u prvom timu i imao je luksuz da postane starter. Ovo je dovoljno da pogura njegov menadžment da uradi sve što je u njegovoj moći da se zaključa u njegov ugovor. Ovo je sada učinjeno.

„FK Barselona i igrač Pau Kubarsi postigli su dogovor u vezi sa produženjem ugovora koji ih ujedinjuje, do 30. juna 2027. godine. Njegova klauzula o oslobađanju iznosi 500 miliona evra. Odbrambeni igrač Blaugrane potpisao je produžetak ugovora u četvrtak ujutru tokom ceremonije sa predsednikom FK Barselona Džoanom Laportom, potpredsednikom Rafom Justom, šefom trening centra Džoan Soler i sportskim direktorom kluba Deko, kaže Barča na svom zvaničnom sajtu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.