Barça je doneo odluku za João Félix

Barça je doneo odluku za João Félix

Kao i Barsina sezona, Žoao Félix je naizmenično menjao dobro i ne tako dobro ove godine. Igrač koji je bio na pozajmici iz Atlético de Madrida počeo je svoju sezonu na visokom nivou, pre nego što je imao nedovoljnije nastupe. Kao što je najavio ACE, madridski klub ne bi bio protiv povratka svog igrača za sledeću sezonu. U svakom slučaju, oni ne nameravaju da prodaju svog igrača kupljenog za 120 miliona u 2019. Ostaje da se vidi da li Barča želi da iskoristi opciju kupovine Portugalca. Prema SER katanac, Atlético de Madrid je jasno stavio do znanja da se FK Barselona više neće kladiti na njega.

Ostavljen na klupi Ksavija tokom poslednjih velikih sukoba (u Ligi šampiona ili za vreme Klasika), FK Barselona ne bi želela da pusti 60 miliona evra koliko atlético traži. Međutim, španski radio je skeptičniji u pogledu interesovanja Kolhonerosa da zadrži svog igrača sledeće sezone. Za njih bi Madrileños radije ciljao na prodaju ili novi kredit.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.