Real Madrid: Najava za Kajlijan Mbapea bila bi neminovna

Smešan mural Kajlijana Mbapea u Madridu

PSŽ je u utorak uveče zvanično eliminisan iz Lige šampiona od Borusije Dortmund. Finale Kupe de Fransa ostaje poslednji udeo pariske sezone i Kajlijana Mbapea. Jer, ako nije želeo da priča o svojoj budućnosti posle eliminacije, Bondynois zna da je došlo vreme da najavi odlazak iz kluba i dolazak u Real Madrid. I prema informacijama iz Sport, najava njegovog transfera sada bi bila neminovna s obzirom da mu u Parizu više ništa ne preosećeno da igra.

Kako prenose španski mediji, Mbape samo čeka dozvolu Real Madrida za komunikaciju. To će zavisiti od utakmice protiv Bajern Minhena u sredu. U slučaju eliminacije, madridski klub bi narednih dana mogao da odluči da najavi potpisivanje KM7. Ukoliko to ne bude tako, on će sačekati rezultat u finalu C1 i zbog toga bi transfer trebalo da bude zvaničan početkom juna. Ovo je oиigledno trend. Florentino Perez ne želi nikakvu smetnju pred potencijalno finale Lige šampiona. Međutim, Mbape, koji želi da završi ovaj dosije pre početka priprema za Evro, želi brzo da saopšti svoju odluku.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.