Anegdota Karl-Hajnca Rummenigea o Džudu Belingemu

Real Madrid: Belingem se konačno reintegriše u ekipu

Predsednik Bajern Minhena, a sada član nadzornog odbora nemačkog kluba, Karl-Hajnc Rummenige je veliki igrač u životu Rekordmeistera. Povodom drugog dela polufinala Lige šampiona između Bajern Minhena i Real Madrida u sredu uveče, menadžer je pohvalio Džuda Belingema (20 godina), koji je ove sezone bio odlučujući sa Merenguom. Rummenige je takođe dao malu anegdotu o odlasku Engleza iz Borusije Dortmund prošlog leta, tokom intervjua sa ACE.

„Real Madridu treba čestitati što ga je potpisao. Poentira, dodaje, trči, bori se, oporavlja se. On sve radi kako treba. Rano je prevrnuo lestvicu u korist Madrida i mogu vam reći da smo u Dortmundu bili veoma srećni kada smo shvatili da Bajern nema šanse da se iskali na putu“.– objasnio je on.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.