Antoan Grizman postaje član američke fudbalske franšize

Antoan Grizman postaje član američke fudbalske franšize

Antoan Grizman je veliki ljubitelj američkog fudbala. Napadač Atlético-a pokrenuo je podkast o NFL-u, Severnoameričkoj ligi, i redovno deli postove vezane za ovaj sport na svojim društvenim mrežama. I ove godine, igrač „Plavaca“ ima profesionalnu franšizu veoma blizu kuće.

I zaista, madridski Bravos, franšiza koja je tek stvorena, odigraće svoju prvu sezonu u Ligi evrope fudbala, takmičenju koje okuplja desetak evropskih timova koji počinju krajem meseca. Antoan Grizman je postao prvi član kluba. Simboličan status, a nema sumnje da ćemo ga videti na marginama stadiona u Valehermosu ovog leta.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.