La Liga: Real Madrid će dva puta primati svoj trofej

Real Madrid zvanično krunisao španskog šampiona!

Zvanično krunisani šampioni Španije, Real Madrid još uvek nisu uspeli da proslave titulu sa svojim pristalicama. Uključeni u Ligu šampiona, Merenguesi žele da ostanu fokusirani. Međutim, Madrid, koji u subotu igra protiv Granade u La Ligi, nadao se da će dobiti trofej na Santjago Bernabeuu u sledećoj ligaškoj utakmici protiv Alavésa (14. maja). Samo љto to neжe biti sluиaj.

ACE objašnjava da će španska federacija uručiti trofej u nedelju u 9.30 u trening centru Valdebebas, koji će se održati iza zatvorenih vrata. Pedro Roša je taj koji će „isporučiti“ čuveni trofej. Madrileñosi, koji veruju da to nije dobar način da se primi titula, dugo su raspravljali pre nego što su prihvatili. Direktori će organizovati žurku sa navijačima u nedelju popodne na ulicama Madrida jer smatraju, s pravom, da se titula ne može slaviti sama bez svojih pristalica. Marca dodaje da će zvaničnu ceremoniju konačno organizovati La Liga tokom utakmice protiv Alavésa. Madrid će zbog toga dva puta primati svoj trofej.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.