Džud Belingem objašnjava svoju strast prema Zidanu

Real Madrid: Belingem i Zidan preporučili igrača

Džud Belingem, koji je u Real Madrid stigao pod velikim pritiskom, potvrdio je nade koje su mu polažene. Drugi strelac La Lige, Englez je zauzeo važno mesto u svlačionici u Madridu, sa brojem 5 na leđima, kao omaž Zinedinu Zidanu. Ovaj 20-godišnjak je objasnio odakle potiče njegovo obožavanje Francuza.

„Uvek je nosio majicu Real Madrida kod kuće, sa ‘Zidanom’ na leđima. Smešno je jer je, na neki način, došlo do punog kruga (…) to je veoma sadržajna priča, veoma lepa za mene.“, rekao je napadački vezni igrač Merenguea, u komentarima koje je preneo Relevo. Zidan će ceniti anegdotu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.