Atlético: Antoan Grizman na pragu produžetka ugovora?

Atlético: Antoan Grizman na pragu produžetka ugovora?

Antoan Grizman (33 godine) preokrenuo se ove sezone u bojama Atlético de Madrida, i predodređen je da nastavi godinama koje dolaze sa Kolhonerosima. Prema ugovoru do 2026, Francuz je u razgovorima o produženju ugovora prema ACE. U madridskom dnevniku nema sumnje da pregovori idu dobro. Broj 7 u timu nije onaj koji najviše zarađuje u timu. Sa 7 miliona evra neto po sezoni, prilično je daleko od plata Jana Oblaka i Alvara Morate.

Sa 385 odigranih utakmica za Atlético (14. mesto među igračima sa najviše nastupa za Kolhoneros), Francuz je legenda madridskog kluba. Nedostaje mu samo trofej La Lige na vrhu liste klupskih legendi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.