Grumen Franko Mastantuono izabrao je između PSG, Real Madrida i FK Barselona

Real Madrid napreduje za mladu zvezdu

To je moda trenutka. Već godinama klubovi sa Starog kontinenta žure u Južnu Ameriku da potpišu mlađe i perspektivnije igrače. Dok će Endrik (Real Madrid) i Klaudio Ečeveri (Mančester Siti) sleteti u Evropu u narednim mesecima, tu je još jedan koji priprema svoj dolazak na evropsko tlo: Franko Mastantuono.

Šestogodišnjeg veznog igrača River Plejta prati uobičajena postava evropskih klubova, u kojoj su dva giganta španske lige, nekoliko giganata Premijer lige i Pari Sen Žermen. Svaki od ovih klubova je pohaрao temperaturu sa pratnjom igraиa, koji su oиigledno veж odluиili u skladu sa Relevo.

Još jedan lep pogodak

Želi da igra za Real Madrid. On je svoju odluku preneo svojim agentima, od kojih je zatražio da razmotri svaku ponudu španskog kapitalnog kluba kao pitanje prioriteta. Real Madrid je već svestan zelenog svetla igrača, a pripremiće razgovore sa River Plejtom. „Beli“ se nadaju da će pregovarati o sumi nižoj od 45 miliona evra od 45 miliona evra, a računaju i na dobar odnos koji postoji između dva kluba da bi se to postiglo.

Cilj Madriđana je da plati veliku fiksnu naknadu, zatim uključi promenljive, dok bi igrač ostao na Riveru do avgusta 2025. Još jedan veliki udarac za Merengue na vidiku, oni koji su se navikli da osvajaju najbolje mlade Južnoamerik amerikance sa odličnim Džuni Kalafat na čelu. U to nema sumnje, budućnost izgleda blistavo u Madridu!

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.