Barça: Bes Lamine Yamala

Barça: Bes Lamine Yamala

FK Barselona je pala na Đironu. Dok je katalonski klub vodio 2:1 do 65. minuta igre, oni su se srušili da bi konačno ustupili pobedu domaćoj strani (4-2) (pogledajte rezime). Poraz koji demotiviše Blaugranu na treće mesto u La Ligi. Ovaj meč je izazvao gnev Džoan Laporte, ali ne samo.

Zaista Mundo Deportivo ukazuje na to da je Lamine Yamal takođe izgubio živce, pošto je zamenjen na kraju meča. Šestnaestogodišnja vinger je bacio džemper koji mu je dat kako bi pokazao bes zbog toga kako je meč protekao, pogotovo što je bio odlučujući protiv Đirone. Dobio je penal i pružio asistenciju. Napetost vlada u Kataloniji.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.