Real Madrid: Belingem i Zidan preporučili igrača

Real Madrid: Belingem i Zidan preporučili igrača

Ovog leta se ne očekuje da Real Madrid bude veoma aktivan na transfer tržištu. Novi španski šampioni će vratiti mladog napadača Endrika, a pregovaraju o zaključitim transferima Kajlijana Mbapea i Alfonsa Dejvisa. Ako četvrti regrut ne bude isključen, igrač će morati jasno da bude identifikovan od strane uprave. U ovom slučaju Defensa Central Džud Belingem i Zinedin Zidan preporučili su igrača za prozor letnjeg transfera.

Zaista, obojica veruju da Džejdon Sančo može da napravi karijeru od nošenja dresa Merenguesa. Trenutno na pozajmici u Bousiju Dortmund iz Mančester junajteda, 24-godišnji „viner“ ne želi da se vrati u Englesku i njegova budućnost je neizvesna, iako Marsupialsi žele da ga zadrže. Međutim, biće neophodno ubediti Florentina Pereza, koji izgleda nije otvoren za transfer prema pisanju španskih medija, pogotovo što se već očekuje da dva napadača (Endrik i Mbape) pojačaju ekipu. Zidan je želeo da ga potpiše kada je bio glavni, ali je Perez već stavio veto, a kada je Belingem pomenuo ime svog bivšeg saigrača, dobio je isti odgovor.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.