La Liga: Almerija ugrabila drugu pobedu u sezoni protiv Reja Valekana

La Liga: Almerija ugrabila drugu pobedu u sezoni protiv Reja Valekana

Već osuđena na silazak u špansku drugu diviziju, Almerija je ponudila sebi poslednju tribinu u nedelju uveče. Putujući u prestonicu da se suoči sa Rejom Valekanom, dno La Lige je pobedilo sa najužom razlikom.

Dominirali su tokom celog meča prijateljski, ali nespretni Madriđani, saigrači Čoka Lozana konačno su pobedili zahvaljujući golu honduranskog napadača na polučasovnoj marki (0-1, 30′). Ova pobeda nije mnogo promenila: Almerija je pobedila po drugi put ove sezone ali je ostala poslednja. Rejo Valekano je šesnaesti i ostaju osam bodova ispred Kadiza, koji su prvi u zoni relegacije.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.