Barça: Veliki bes Džoan Laporte

Barça: Veliki bes Džoan Laporte

Juče je FK Barselona pala sa litice i izgubila na veliko protiv Đirone (pogledajte rezime meča). Blaugrana je izgubila mesto drugoplasiranog, i pustila Real Madrid da bude šampion pre nego što su sinoć odigrali svoju utakmicu. Ovakav scenario i treće mesto promenili bi Barsin plan kako sa ekonomske tako i sa sportske tačke gledišta.

Tokom meča, videvši da mu meč klizi kroz prste, predsednik Džoan Laporta je dozvolio da se njegov bes izrazi: „Nije moguće!“, kako se navodi, on je rekao nekoliko puta u skladu sa ACE. On je, kako se izveštava, razgovarao sa nekoliko rukovodilaca posle utakmice na hitnom sastanku. Barča, koji zaostaje samo jedan poen za Đironom, zna šta treba da uradi da smiri muku svog predsednika.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.