Real Madrid ima veoma veliki problem!

Real Madrid ima veoma veliki problem!

U Madridu trenutno sve ide kako treba. U subotu uveče, ljudi Karla Anćelotija i Belci uspeli su da proslave 36. titulu u La Ligi, ostvarenu posle pobede od 3:0 nad Kadizom, a potom i lošeg učinka Barse u Đironi. Madrid će u sredu pokušati da rezerviše kartu za finale Lige šampiona na „Bernabeu“ protiv Bajerna.

Međutim, velika vest u Madridu ovog vikenda, pored titule, naravno, jeste povratak Tibauta Kortua. Belgijski golman, koji je doživeo tešku povredu kolena pred početak ove sezone, odigrao je prve minute protiv kluba iz Andaluzije. Povratak pozdravljen od strane kritičara, pošto je čak uspeo da napravi nekoliko spasa, ali što postavlja još jedno pitanje: koji golman treba da završi sezonu?

Koji golman u slučaju finala?

To je veliki problem koji će Karlo Anćeloti morati da reši. Da li treba da nastavi da se kladi na Lunina koji je briljantan onoliko koliko ga iznenađuje, ili treba da preda ključeve kamiona Belgijancu, čiji CV govori umesto njega? „Courtois će igrati u subotu, a Lunin protiv Bajerna“, objasnio je italijanski trener u petak, ali iberijski mediji nisu potpuno uvereni i veruju da je moguće da će Belgijanac stao u red protiv Bajerna. Zatim, ko bi bio u startnoj postavci u slučaju finala Lige šampiona?

To je pitanje vikenda u Madridu. Problem bogataša, neki bi rekli, ali onaj koji Anćeloti ne bi trebalo da propusti, pošto znamo da je upravljanje egom često jednako važno kao i taktički aspekt za trenera. Ova pitanja se postavljaju i sa pogledom na sledeću sezonu, jer madridska štampa već nekoliko dana objašnjava da će Lunin ostati i produžiti mu ugovor…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.