Barča: Produžetak Serhija Roberta je neminovan

Barča: Produžetak Serhija Roberta je neminovan

Već nekoliko nedelja o produžetku ugovora sa Serhijem Robertom govori FK Barselona. Pregovori su se sporo materijalizovali, ali su se okrenuli prošle srede, kako je izvestio katalonski radio CCMA.

Bez ugovora za nešto manje od dva meseca, 32-godišnjak nije zatvoren zbog ideje da produži avanturu, a Ksavi je više puta najavio da želi da on ostane u Kataloniji. Imajući to u vidu, predstavnici igrača razgovarali su sa Ksavijem prošle srede kako bi razgovarali o toj temi. Do tada dve strane nisu direktno razgovarale o produženju roka. U taboru igrača je optimista, a ishod slučaja ne bi trebalo dugo da dolazi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.