La Liga: Atlético de Madrid se zadovoljio minimumom na Majorci

La Liga: Atlético de Madrid se zadovoljio minimumom na Majorci

Meč 34 iz La Lige nastavlja se u subotu uveče. Klub sa Majorke ugostio je Atlético de Madrid, na njihovom terenu na stadionu Son Moix. U meču koji je konačno bio izbalansiran, Kolhonerosi su bili veoma realistični i efikasni pred golom. Iako su posetioci stvorili nekoliko šansi, Atlético de Madrid je odigrao svoju igru pobedom minimalnim rezultatom (1-0) zahvaljujući golu Rodriga Rikelmea (5′).

Na stajališnim mestima, Atlético de Madrid je i dalje u dobroj poziciji u svojoj trci za Evropu u ovoj španskoj ligi sa ovim 4. mestom, dok je Majorka i dalje u opasnosti uprkos jastuku od nekoliko bodova sa ovom zabrinjavajućom 16. pozicijom. Kolhonerosi će sledećeg vikenda ugostiti Seltu de Vigo, dok će Bermelonci igrati kod kuće protiv Las Palmasa, na španskom meču 35.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.