Đirona – Barča: linije su tu

FK Barselona: Uporna odluka Roberta Levandovskog

Matchday 34 iz La Lige nam nudi lep katalonski derbi između Đirone FC i FK Barselona ove subote. Kod kuće, Blanquivermellsi su se postavili u formaciji 4-3-3 sa Paulom Gazzanigom koji deluje kao poslednja linija odbrane. Ispred njega su Erik Garsija, Dejvid Lopez, Dejli Blind i Erik Gutijerez u odbrani. Jangel Herera i Aleks Garsija su u sredini terena. Artem Dovbyk je sam na frontu, uz podršku Viktora Tigankova, Ivana Martina i Savia.

Blaugrana se sa svoje strane opredelio za 4-3-3 sa Mark-Andre ter Štegenom na golu iza Žila Kundea, Ronalda Araujoa, Pau Kubarsija i Serhija Roberta. Ilkaj Gindogan, Andreas Kristensen i Fermin Lopez čine vezni red dok Lamine Yamal i Žoao Cancelo zauzmu svoja mesta na krilima. Napred, Robert Lewandowski zauzima svoje mesto u napadu.

Kompozicije

Đirona: Gazzaniga – E. Garcia, D. Lopez, Blind, Gutierrez – Herrera, A. Garcia – Tsygankov, Martin, Savio – Dovbyk

FK Barselona: Ter Štegen – Koundé, Araujo, Cubarsi, Roberto – Fermin, Christensen, Gündogan – Yamal, Lewandowski, Cancelo

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.