La Liga: Real Sosijedad produžio agoniju Las Palmasa

La Liga: Real Sosijedad produžio agoniju Las Palmasa

Prošlo je 10 mečeva otkako je Las Palmas nanjušio miris pobede. Putujući u baskijsku zemlju kako bi se ove subote okomio na Real Sosijedad, na Matchday 34 iz La Lige, „Kanarinci“ su ponovo izgubili (2-0), što je bio slučaj skoro dva meseca.

Aleks Huarez je prvi put doveo svoj tim u vođstvo sopstvenim golom (33′), pre nego što je Surinameov Šeraldo Beker stavio ekser u kovčeg neposredno pred pauzu (45+1′). Na ovacijama, Real Sosijedad je konsolidovao svoje 6. mesto, kvalifikujući se za Ligu Evropa. Las Palmas je 14.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.