Real Madrid – Cádiz: postrojavanje je tu

Real Madrid - Cádiz: postrojavanje je tu

Matchday 34 iz La Lige nam nudi lep duel između Real Madrida i Kadiza ove subote. Kod kuće, Merenguesi su se postavili u dijamantskoj formaciji 4-4-2 sa Tibautom Kortuom koji igra kao poslednja linija odbrane i vraća se umesto Andrija Lunina. Ispred njega su Dani Karvajal, Eder Militao, Naćo Fernandez i Fren Garsija u odbrani. Luka Modrić, Eduardo Kamavinga, Dani Čebaljos i Arda Gulen su na sredini terena. Brahim Dijaz je partner Hozelua u napadu.

Andalužani su se sa svoje strane odlučili za 4-4-2 sa Džeremajasom Ledesmom na golu iza Josebe Zaldue, Falija Himeneza, Viktora Čusta i Havija Hernandeza. Ruben Alkaraz i Gonzalo Eskalante čine vezni red dok Robert Navaro i Aleks Fernandez preuzimaju svoja mesta na krilima. Napred, Kris Ramos i Ruben Sobrino su partneri u napadu.

Kompozicije

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Nacho, Garcia – Modric, Camavinga, Ceballos – Güler – Brahim, Joselu

Kadiz: Ledesma – Zaldua, Fali, Chust, Hernandez – Navarro, Alcaraz, Escalante, Alex – Ramos, Sobrino

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.