Real Madrid dovodi u pitanje Budućnost Žozelua

Real Madrid dovodi u pitanje Budućnost Žozelua

Trenirao je u Real Madridu, Hozelu se ove sezone vratio u svoj bivši klub u 33. godini. Napadač, koji pripada RCD Espanjolu, došao je u Belu kuću na pozajmicu i njegova kupovina još uvek nije potvrđena. Zadovoljan svojim učinkom (četvrti najbolji strelac u ekipi sa 11 golova), Real Madrid je želeo trajno da kupi Hozelua. Međutim, Madrid želi da sačeka kraj sezone kako bi izbegao plaćanje opcije kupovine u iznosu od 1,5 miliona evra, prema Revelo. Ukoliko se njegov klub, 4. u drugoj diviziji, ne vrati na vrhunski let španskog fudbala, Real veruje da će Barselona ponovo moći da ga pozajmi kako bi izbegla isplatu plate.

Nema sumnje, s obzirom na poslednje izjave Žozelua, da takođe želi da ostane u Real Madridu, čak i sa budućim dolascima u napadačku oblast (Mbape, Endrik). Mančester junajted prati situaciju igrača Madriđana. Španac bi bio cenjen da postane zamenica Rasmusa Holjunda.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.