Barçin odred za put u Đironu

Barça: Xavi objašnjava svoje lice

FK Barselona putuje u komšije Đironu na utakmici 34. kola La Lige. Bio je to važan meč za Ksavijeve ljude, koji su pod pritiskom i rešeni su da poguraju titulu Real Madrida. Pre početka utakmice u 18:30, španski trener je otkrio da je ekipa pozvala na ovaj okršaj na samitu.

Najavljeno je da odlazi u poslednjih nekoliko sati, prisutan je Vitor Roque. Baš kao Robert Lewandowski, Pedri, Raphinha ili mladi Lamine Yamal. Kao podsetnik, u slučaju poraza, Barsu bi prestigli protivnici dana, treći sa 71 poenom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.