Arda Giler konačno nagrađen startom na Bernabeuu?

Arda Giler konačno nagrađen startom na Bernabeuu?

Gotovo garantovano da će završiti kao španski šampion, Real Madrid je više fokusiran na drugi deo Lige šampiona protiv Bajern Minhena. Da bi izbegao povrede, Karlo Anćeloti će verovatno rotirati tim protiv Kadiza u La Ligi. Madridske novine ACE tvrdi da bi italijanski trener mogao prvi put da startne 19-godišnji Arda Gulen na „Santjago Bernabeu“.

Dugo je bio povređen ove sezone, Turčin je od januara odigrao samo delove utakmica (ukupno 166 minuta ove sezone). Prošle nedelje je prvi put počeo i postigao svoj drugi gol za Real daleko od kuće protiv Real Sosijedada. Protiv Kadiza, Arda Gulen bi mogla da osvoji svoju prvu ligašku titulu sa svojim novim klubom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.