Real Madrid: Naćo je pronašao svoj sledeći klub

Real Madrid: Naćo je pronašao svoj sledeći klub

Naćo Fernández, kapiten madridskog kluba, koji sada ima dvanaest sezona kao igrač u prvom timu madridskog kluba, doneo je odluku da napusti Merenguese na kraju sezone. Iskusni centarfor, koji je još jednom pokazao veliku čvrstinu protiv Bajern Minhena u prvom delu polufinala Lige šampiona (2-2), nedavno je obavestio svoju upravu, kao i Florentina Pereza, da želi da okonča svoju madridsku avanturu kako bi pokušao nešto drugo.

I mada se još uvek nije odlučio između ideje da isproba novu avanturu u Evropi ili odlaska u egzotičniji klub, kao što su Saudijska Arabija ili Sjedinjene Države, 34-godišnji centarfor je sada doneo odluku. Prema informacijama iz Marca, Naćo će naredne sezone igrati u Major League Soccer (MLS) pošto bi bio na iskušenju od strane američke lige u kojoj već igraju Lionel Mesi, Luis Suarez i Igo Ljoris.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.